Üdülés és nyári gumi vásárlás

A legtöbb ember a nyarat arra használja ki, hogy az egész éves fáradalmait, amit a munkában vagy éppen a tanulásban szedett össze ki tudja pihenni. Az egyik legnépszerűbb ilyen kikapcsolódási lehetőség, hogy ha nem csak otthon marad az ember, hanem el is utazik valamerre, hogy új tájakat, gasztronómiát ismerjen meg, hogy ne a házimunka tegye ki az egész napját, hanem az aktív vagy éppen a passzív pihenés egy hotelben. A hotelek ilyen téren zseniálisak, főleg akkor, hogy ha egy wellness részleget is üzemeltetnek. Ilyenkor az egyik medencéből ki a másikba be, vagy a szaunából ki és az előre jegyeztetett masszázsra elindulni teszi ki a nappalokat, az esték pedig a hotel nyújtotta finom vacsorákról kell, hogy szóljon. De amit én személy szerint szeretek a hotelekben, mindazon felül, hogy nem szükséges legalább egy hétig főznöm, és kényeztethetem magam a wellness részlegen az az, hogy olyan kényelmes ágyak vannak a hotelekben, hogy alig akar az ember kikelni belőlük. Megéri tehát ezt megengednie magának az embernek, hogy 1 hetet úgy eltöltsön a szerettével, hogy pihen és a hotel kényelmi faktorait élvezi. Így könnyebb a munkába állás, hogy ha kipihenve tér vissza a dolgos hétköznapokba az ember. A legutóbbi ilyen hotellátogatásunk éppen tavaszra esett, amikor is már hazafele tartottunk, amikor eszembe jutott, hogy le kell cserélni lassan a téli gumikat nyári gumikra.

Természetesen megvárva, hogy azt a jelzést megkapják az autósok, hogy már nem szükséges téli gumit használni, nem lesz olyan csapadékos az idő, ami ezt igényli, illetve fagyok sem várhatók, ami helyenként csúszóssá teszi az útburkolatot. Tehát már gondolatban meg lehet venni a nyári gumi szettet. Igen újat kell vennem, mert ahogy belegondoltam, hogy le kell cserélni a téli gumikat nyárira rájöttem, hogy már tavaly is nagyon gondolkodtam azon, hogy új gumi szettet kell vegyek, mert úgy éreztem már nem olyan a gumik tapadása az úthoz, hogy az biztonságos legyen közlekedési szempontból. De egy évet húzta, hogy jó az a gumi még, de idén ténylegesen meg kell fontoljam és nem csak fontolni, hanem újat kell vennem. Fontolás tekintetében pedig azt értem, hogy ki kell választanom azt a céget, ahol jó minőségű és ár érték arányban nagyszerű autógumihoz tudok jutni.
Természetesen nekem is megvannak a magam keretei összeghatárt illetően, így mindenképpen szeretném ezt a nyári gumi vételt viszonylag könnyedén megúszni, hogy nem terheli meg a költségvetésemet. De ami biztos, hogy már úgy szeretnék a gumishoz menni, hogy nem a régi nyári gumit tetetem fel, a mostani téli gumi helyett, hanem már az újat. Így igyekeznem kell a kiválasztással, vétellel. És ami még számomra nagyon lényeges pont a cég kiválasztásánál, hogy mindenképpen legyen nála házhoz szállítás, mivel az üzletben nem fogok 4 db gumival egyensúlyozni, hogy majd az autóba valahogyan bepréseljem egyedül őket. Nekem hozzák házhoz, ez is egy kritérium lehet. Nyári gumi akció árak kategóriában számos cég hirdeti gumikínálatát, ám sok esetben a kritériumaimnak nem felelnek meg, közben szerintem nincsenek nagy igényeim, jót és jó áron, és a remek terméket hozzák házhoz, ez egyszerű.

Amint az interneten kutattam a legjobb cég után, rátaláltam egyre, amely nagyon hamar megfogott, és nem is eresztett, nem árulok el nagy titkot, hogy végül tőlük rendeltem meg a gumikat, hiszen amely cég ekkora hatással van rám, már a honlapja alapján is attól nincs menekvés. Tehát ez a cég, mely az autógumik tárházát kínálja az érdeklődők és a leendő vásárlóik figyelmébe tényleg csodás nem túlzás.
Ott kezdődik, hogy még női szemmel és hozzáállással is ki tudtam igazodni az oldalon. Nyári gumi akció árakkal részt egyből megtaláltam, nem csak azért mert az akció szó szerepelt akárhol is, bár egy női szem tényleg könnyebben észreveszi azt a terméket, ahol szerepel az akció szó. De itt amúgy is megtaláltam volna, hiszen annyira könnyedén használható az oldal, már a kezdő fázisban is. Olyan női kompatibilis az egész, vagy az idősebb korosztályra is gondoltak akkora segítséget tettek, hogy külön lehet rákeresni téli és külön a nyári, és négyévszakos mindenkor is jó gumikra. Valamit, ha ezen találatok nem szűkítenék le a megfelelő gumira a kínálatot, akkor van egy olyan lehetőség, hogy ki kell választani az autó típusát és évjáratát, ennek megfelelően dobja majd ki a gumiméreteket is.
Aztán itt ezen a remek oldalon ténylegesen minden megtalálható, annyi márkát felsorakoztat a cég, hogy amatőr szemmel nem is tudnék választani. Még jó, hogy utána érdeklődtem, hogy melyik márkát érdemes megvenni, ha városi használatra használom az autót. Hiszen a gumik összetétele, állaga, kopása nem csak azért nem mindegy, mert a tapadása milyen és ezáltal mennyire biztonságos, hanem azért is fontos, mert az autó fogyasztásában is nagy szerepet játszik. Ezért egy kedves ismerősöm felvilágosított, hogy számomra melyik márkájú autógumi lesz a nyerő. Szerencsémre a cég kínálatában természetesen szerepel az a márka is. Nyári gumi akció árak tekintetében ez a cég mindent visz, annyira kedvező árakkal dolgozik, hogy kész csoda, hogy egy évvel ezelőtt nem találtam rájuk, akkor biztos vagyok benne, hogy nem halasztottam volna el egy évvel a nyári gumi vásárlást.

Miután az általam kiválasztott márkából nem egy darabot, félét forgalmaz a cég, így arra kellett hagyatkoznom, hogy mekkora gumi is kell a kocsimra. A paraméterek tudatában könnyű volt a választás, hiszen a cég képeket és mini leírásokat is mellékel a termékeiről, mellyel meg tudja könnyíteni mint a választást, mint pedig a megrendelés folyamatát. A megrendelés is szuper egyszerű hiszen az ember a megfelelő méretű többször leellenőrzött gumit megrendeli, és ami lényeg, hogy ez a remek cég a házhoz szállítást is vállalja, erről is levan a gond, a futár hozza nekem csak a gumiszerelőig kell eljutnom velük, ahol kicserélik. Tehát megrendeltem a készleten lévő általam kiválasztott gumikat, és vártam, hogy a futár hozza.

A furát meg is érkezett a csomagommal, teljesen meg vagyok elégedve azzal, amit kihozott. A termékek remek minőségűek és látszik az is, hogy megfelelő helyen voltak a kiszállításig tárolva. A gumik olyanok, mint a képeken, nem ért csalódás a céget illetően, bátran merem ajánlani mindenkinek, akik éppen azon gondolkodik, hogy autógumit vásároljon a nyári szezon megkezdése előtt. Én már az új autógumik által biztonságosan kezdem meg a nyári autós szezont és ezt a céget tényleg érdemes felkeresni, mert szuper minőségűek a termékek és a kiszállítás is gyorsan megtörténik.