Több dolgot tanulni nem csak párhuzamos szakokon lehet

Én például egy hotel éttermében tanultam meg sok-sok hasznos dolgot a vendéglátásról, pedig nem is ezt tanultam. Kávét főzni – ami így nem csak a gyakori fogyasztása miatt lett szokásom, hallgatói éveim alatt -, és egyebeket, noha gazdálkodási és menedzsment szakon tanultam.

TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka

De érdekelt tényleg a turizmus és vendéglátás is, amiben ekképp a www.topiwork.hu oldal volt a segítségemre. Így találhattok rájuk, pontosabban olvashattok sokat róluk: TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka. Mert eléggé sokan áldják a nevüket, hisz ők szakmai fejlődésben is előremutató, egyedülálló állásokat közvetítenek tanulóknak, hallgatóknak. A bevezetőjében, saját bemutatkozásuknak is hangsúlyozzák ezt: “munkalehetőséget biztosítson diákok, hallgatók számára”, szóval valóban sokféle opció van itt, sokaknak, mindenféle korai elképzelést megtámogatva.

Az enyém is elég egyedi volt, nem igaz? Kínálnak karrierlehetőséget speciális szegmenseiben az iparnak, nyári melókat, minden mást. Gyakornokként, részmunkaidőben és teljes állásban is elképzelhetjük magunkat valamiben, a TopiWork segít! Kiemelt bérezéssel, gyors adminisztrációval, általános ügyfélközpontúsággal kecsegtetnek. Az volt az érzésem velük kapcsolatban, hogy egyfajta mentorálást nyújtanak nekem.

És tényleg akad olyasmi is bőven, aminél nem számít, hogy mi az aktuális tanulmányi állapotunk, érdeklődhetünk mi a munkában másfelé is, nem csak a saját szakunk irányába. Ne csak az egyetemisták nézzenek szét itt persze: TopiWork Iskolaszövetkezet – Diákmunka, a hallgató és diák kifejezések ismerten nem fedik egymást, és itt mindkettő meg van említve! Nem véletlenül. A TopiWork Iskolaszövetkezet a diákmunkában és hallgatói foglalkoztatásban tulajdonképpen a legjobb dolog, ami még a sikeres tanulmányok lefolytatása mellett ezen életkorban történhet velünk, és a legbiztosabb talaj, amin idejekorán megállhatunk. Értsd: mire papír lesz a kezünkben, már talán munkánk is lesz!