Szállodából rendeltem fejlesztő könyvet ajándékba, ilyen se volt még

Az unokahúgom nem olyan régen töltötte be a négyet, és ahogy közelgett a névnapja egyre jobban gyötörtem a fejemet, hogy milyen ajándékot adjak neki, ami hasznos is lesz, és tetszik is neki. Nem vagyok egy túl jó ajándékozó, ezért az internetről próbáltam ötletet szerezni. Valahogyan végül is eljutottam a szilvia-logopedia.hu weboldalra. Ugyan Barbi még nincs annyi idős, hogy az idősebbeknek való könyveknek hasznát vegye, de mire oda kerül, hogy szüksége legyen rá, legalább már lesz rá valamilyen lehetősége.

Alaposan körülnéztem amúgy az oldalon, és direkt ezt a könyvet választottam (Látogatás a tudás birodalmába 1), mivel beszélni már nagyon szépen beszél, és nem úgy tűnik, mintha lenne beszédkészségi problémája. Viszont mivel írni-olvasni még nem kezdett el tanulni, a diszgráfiáról még nem tudunk semmit. Plusz alapból gyakorlónak sem rossz. Még én is emlékszek, hogy hiába nem volt se diszlexiám, se diszgráfiám, mégis nagyon sokat kellett gyakorolni az írást-olvasást. Remélem, hogy mivel ez a könyv sokkal mese könyv-szerűbb, mint amit én használtam, ő majd jobban fogja szeretni ezeket a gyakorlatokat.

Az is nagyon nagy dicséret a könyvek szempontjából, hogy nem csak Magyarországon fogyasztják, vagy fogyaszthatják őket, hanem a határon túli magyaroknak is van rá igényük, hiszen a megrendelő felületen fel van tüntetve, hogy Ausztriába, Szlovákiába és Romániába is szállítanak megrendelést. Mindezek mellett pedig a szerző is egy gyakorlatban is képzett logopédus, pedagógus, így nem csak egy elméletek alapján összerakott “tankönyv”-ből kell a gyereknek tanulnia.

Ha pedig valaki már tudja, az elhangzottak alapján, hogy őt érdeklik ezek a könyvek, nyugodtan keresse fel a szilvia-logopedia.hu weboldalt. A könyvek árban átlagosak, figyelembe véve, hogy A4-es méretűek, és csupa színes lapokkal vannak tele. Átlagban 3-4 ezer froint között mozognak darabonként, de lehet őket csomagban is rendelni.

A kiszállítás rendelésenként egy ezres, vagyis 1090 forint egészen pontosan. Fizetni lehet előreutalással és utánvéttel is, de ha ez utóbbit választjátok, akkor még 500 forint kezelési költséget rá kell dobni az árra. Én a magam részéről előre utaltam, már csak azért is, mert nem volt biztos, hogy haza érünk a nyaralásból, mire megjön a rendelés. A szállítás ideje 2-4 munkanap az Általános Szerződési Feltételek alapján, ami teljesen fair volt.

A rendelés minden probléma nélkül meg is érkezett, nekem nagyon tetszett a kis könyv, hogy mennyire lesz hasznos, az majd elválik egy-két év múlva.