Sétáltam egyet, amíg az autóm szervizben volt

Nem jellemző rám, hogy türelmes ember lennék. Ezt sok dolog bizonyítja, de most csak egyet mesélek el. Talán ez a legutóbbi példa, majd jól szemlélteti eme rossz tulajdonságomat. Bár most kedvezően alakult a türelmetlenségemből fakadó helyzet.

Múlt héten el kellett vinnem az autómat szervizbe, mert kereket kellett rajta cserélni. Én mindig ide hordom: Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. Nagyon szeretem ezt a helyet. Érdemes tudni, hogy nagyon kényelmesre van kialakítva a tér, ahol várakozni lehet, valamint minden nagyon tiszta és igényes, ami sok szerviztől nem mondható el. Nos, mivel nem akartam ott helyben várni, elmentem sétálni. Találtam egy nagyon kedvesnek tűnő kis hotelt, ahova be is mentem és hoztam prospektust, hogy meg tudjam mutatni a feleségemnek. Lehet, hogy egyszer el fogom ide hozni pár napra, mert jó helyen van és több program is az eszembe jutott.

A kis séta után elégedetten mentem vissza a szervizbe. Mire visszaértem már készen volt a kerékcsere a kocsin és friss abroncsokkal indulhattam útnak. Érdemes ismerni ezt a szervizt, mert minden alkalommal nagyon meg vagyok elégedve a szakemberek munkájával. Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. – a https://metaautoszerviz.hu/ oldalon te is megtalálod.

Ez a cég egy márka független szerviz, ami már 15 éves múlttal rendelkezik, és nagyon profi, tapasztalt szakemberek dolgoznak itt, amit már említettem. Nagyon megbízható a cég és minden munka előtt végeznek állapotfelmérést, hogy már az elején tisztába legyenek a probléma okával és nagyságával, s így nem éri kellemetlen meglepetés az ügyfeleket a munkálatok megkezdése után. Ezen kívül azt is érdemes megemlíteni, hogy nem lesznek idő közben plusz költségek, az előre nem látott problémák miatt.

Lehet foglalni időpontot online, a honlapon keresztül, de akár telefonon is a +36 30 975 3784 -es számot hívva is. Abban teljes mértékben bízhat az ügyfél, hogy itt minőségi munkák zajlanak, s profi kezekben hagyja az autóját, valamint, hogy modern technikával dolgoznak a szakemberek. Minden folyamat digitalizálva van, így az ügyfél online nyomon tudja követni éppen mi is történik az autójával. Erre nagyon büszke a cég, természetesen okkal. A megbízhatóság, amit már említettem szintén kulcsfontosságú egy ilyen szerviz tekintetében, s ez a cég ezt is szem előtt tartja. A pontosság is jellemzi őket, valamint a megfelelő módú és idejű tájékoztatás, amire szintén épül a bizalom, s amit szinté könnyebb betartani a digitalizált modern technika segítségével. Még meg kell említenem, hogy a cég minden alkatrészre vállal garanciát, amellyel dolgoznak, így az alkatrészek beszerzését bátran rájuk lehet bízni,ők sokkal jobban tudják mire is van szükség egy adott autó, adott problémájához.

Rengeteg munkálatot elvállal a cég, így bármi is van az autóval, ide lehet jönni. Például az általam említett abroncs cserén és szervizelésen kívül vállalnak olajcserét, vezérlés cserét és szervizelést, lengéscsillapító és rugó cserét, kuplung cserét, javítást és szervizt is. Ezeken kívül még van az “étlapon” DPF szűrő csere és tisztítás, kipufogó csere és javítás, futómű beállítás és javítás, fényszóró beállítás, fék javítás és szerviz is. Plusz még lehet a céget keresni, ha szimpla autó átvizsgálást vagy állapotfelmérést szeretnénk végeztetni az autón, vagy autó diagnosztikára vagy hibakód kiolvasásra van szükségünk, valamint ha az autó villamosságát kell szervizelni, vagy a klímát kell tölteni, tisztítani, fertőtleníteni vagy javítani. Tehát valóban nagyon sok oldalú ez a szerviz, nem is beszélve arról, hogy márka független. Tehát ha egy szerviz beválik, mint nekem a Méta, akkor nem kell minden alkalommal újat keresni, amint autót vált az ember. Hiszen mindenki tudja milyen nehéz is megbízni egy szervizben.

A szerviz egyébként a 19. kerületben található, a Méta utcában. Nem messze a kis hoteltől, ahová a közeli jövőben el fogok jönni a párommal. Lehet, meg is mutatom majd neki ezt a remek autószervizt, mert mindig csak hall róla otthon vagy épp dicséri a kocsin az új, megszerelt vagy kitisztított dolgokat.