Plasztik kártya készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda

Egy szálloda életében viszonylag gyakori eset az, amikor egy plasztik kártyát pótolni kell. Előbb vagy utóbb bizony megesik, hogy eltűnik egy kártya, elhagyja a szoba lakója, kipottyan a wellnessben és soha nem kerül elő, vagy egyszerűen csak jól néz ki, ezért a lakó elviszi magával emlékbe. Én is hoztam már magammal ilyen, némelyik las vegasi szállodából jópofa emlék, hogy ott lóg a falon. Így aztán tényleg tudom, hogy néha újra kell gyártani ezeket a kártyákat, hogy aztán jusson még a jövő vendégeinek is. Plasztik kártya készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda – az a szálloda, ahol én dolgozom, ezt a budaörsi nyomdát preferálja. Évek óta itt gyártatjuk a plasztik kártyákat a szobákhoz, az értékmegőrzőkhöz és minden olyan más egyéb helyiséghez, ahová szükség van ilyesmire. Mivel a Color Nyomdánál van ez a feladat már évek óta, így egyszerű csak küldeni egy e-mailt nekik, amiben gyorsan összeírjuk, hogy épp mit is kérünk tőlük, és már küldik is. A grafikákkal többnyire rendelkeznek, kivéve, ha valami újdonságról van szó, ezért igyekszem mindig egyeztetni a nyomdával.

A Color Nyomda szerintem remek plasztik kártyákat készít – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy mi 4 csillagos szállodaként is tőlük szoktunk rendelni. Tökéletesen jelenik meg a kártyákon a grafikánk, úgy néznek ki ezek a kártyák is, mint amiket Las Vegasból hoztam.

Nem véletlenül szoktam ajánlani őket, hogyha valaki épp plasztik kártyákat szeretne csináltatni, vagy más professzionális nyomdai szolgáltatásra van szüksége: Plasztik kártya készítés – Reklámeszközök | Color Nyomda. Nézzétek meg a weben, aztán győződjetek meg magatok is mindarról, hogy milyen minőségben dolgoznak.