Motoros túrára indulunk! Már a szállást is kiválasztottuk

Évek óta tervezzük a baráti társaságunkkal, hogy egyszer útra kelünk, és motorral bejárjuk az országot – vagy legalábbis egy részét. Idén végre elhatároztuk, hogy valóra is váltjuk ezt az álmunkat, így néhány hónappal ezelőtt hozzáfogtunk a tervezéshez.

Nem is gondolná az ember, hogy mennyi részletet kell kidolgozni egy ilyen nagy utazás előtt. Mindenekelőtt azt kellett eldöntenünk, hogy milyen helyekre szeretnénk ellátogatni, majd pedig szállást kellett foglalnunk.

És persze ott volt a motorok kérdése is. Gondoskodnunk kellett a karbantartásukról, illetve az új gumik beszerzéséről is. Szerencsére ebben nagy segítségünkre volt a motortire.hu.

Mindannyian csakis a MotorTire csapatában bízunk, ha gumivásárlásról, illetve -javításról van szó, de még akkor is ehhez a céghez fordulunk segítségért, ha maga a motor szorul szerelésre. Ennek az az oka, hogy eddig csak jó tapasztalataink voltak a motortire.hu szolgáltatásait illetően.

Hogy mi keltette fel először az érdeklődésünket ezzel az oldallal kapcsolatban? A válasz egyszerű: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire weboldalán. Bizony, mindenki jól olvasta. Ebben a webshopban kivételesen kedvező áron lehet hozzájutni rengeteg típusú motorgumihoz, így mindenkinek csak javasolni tudom, hogy vessen egy pillantást az oldal kínálatára.

Vegyük csak szemügyre az elérhető motorgumi kategóriákat! A már említett robogó, sport és eduro gumikon kívül találhatunk még moped, utcai, de chopper motorgumikat is – mindezt természetesen kiváló minőségben. A motortire.hu ugyanis csakis elismert gyártók termékeit árulja, így bizalommal vásárolhatunk tőlük Dunlop, Michelin, Continental, Bridgestone vagy éppen Mitas márkájú gumikat.

A lap tetején található motorgumi kereső segítségével gyorsan és egyszerűen tudjuk megtalálni azokat a termékeket, amelyek megfelelnek az igényeinknek. Nincs más dolgunk, mint hogy megadjuk a keresett gumi magasságát, szélességét, átmérőjét, kategóriáját és márkáját, illetve azt, hogy új vagy használt darabot keresünk-e. Miután mindezt megtettük, az oldal kilistázza nekünk a feltételeinkkel összhangban lévő motorgumikat.

A motortire.hu-nál a kiszállítás gyors, az árak pedig igazán kedvezőek, éppen ezért számomra nem is kérdés, hogy minden esetben ezt a webshopot választom. Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – a MotorTire oldalán! Az ilyen lehetőségeket, úgy gondolom, mindenképpen ki kell használni.