Milyen manuálterápia árakkal segít a legjobb terápiás központ?

Legalábbis szerintem a Therapy4U tényleg az egyik legjobb ilyen központ és fitness stúdió egyben, ahol az egyik ismerősömnek nagyon sokat segítettek, hogy fájdalom nélkül élhessen! Utána kezdtek, a derékfájdalmaim miatt érdekelni engem is náluk a manuálterápia árak például.

Mert már öregszem azért én is. Már nem fesztiválozni járok nyaranta, hanem hotelekben alszom, és maximum egy kis városnézés a program minden nyaralásunkon a wellness és egyéb pihentető kikapcsolódás mellett. De néha már a városnézés végére is érzem nagyon a derekamat… Igyekeztem hát egy még nagyobb, lehetségesen kialakuló problémának elébe menni. És örültem, hogy az ismerősömtől hallottam már korábban a Therapy4U-ról.

Még azért jól utána kell olvasnom, hogy milyen fájdalmakra milyen kezelés a jó – én szeretném ezt megtenni, mielőtt személyesen is kikérem a véleményüket -, mert azért rengeteg típusú problémával küszködőnek segítettek ők már, többféle terápia alkalmazásával. Van miből válogatni, csak győzzünk eligazodni. A megnevezésük is ezért ilyen kifejtős a gerincterápiás központtól a fitness stúdióig. Sokféle kezelés, sokféle élethelyzetben és életkorban lévő embernek.

Nem úgy értem, hogy egyszerre több idejű terápiával segítenek persze, ők állítólag mindent pontosan és teljesen személyre szabottan úgy nyújtanak nekünk, ahol a mi testünk igényli. Ezért dicsérik őket mások a legtöbben. Mert a személyre fókuszálnak. Minden probléma egyedi ugyanis, és ők feltárják a személyes gondok okát. Pont úgy, hogy ahogy az a páciensnél kialakult. És ennek megfelelően figyelnek oda a dolgok egyediségére. Vannak még olyan, otthon is elvégezhető tornáik, amikre csak megtanítanak minket, vagy betanítanak – talán mondhatjuk így. Olvassátok el ti is, mit miért és kinek ajánlanak a Back 2 Balance koncepción belül.

A manuálterápia árak ugyanúgy transzparensen fel vannak tüntetve a weboldalon, mint ahogy levezetik nekünk, hogy melyik foglalkozástípus melyik problémára lehet jó. És nagyon korrekt áraik vannak, azt mondhatom! Leírják továbbá, hogy a hozzájuk érkezés első alkalmával megkeresik, teljesen pontosan kikutatják a fájdalmunk vagy problémánk forrását. Így tudnak hatékony megoldást is kínálni és terápiatípust választani.

A távlati céljuk pedig az, hogy a fájdalmak tovaűzése és a normalitás állapotához való visszatalálás után újra strapabíróvá és terhelhetővé segítsenek varázsolni a testünket. Foglalkoznak sportsérülésekkel ugyanúgy, mint mondjuk öregségből adódó problémák enyhítésével. Nem csak a blogjukban, de még egy letölthető e-bookban is igyekeznek megvilágítani nekünk mindent. Olyasmi ez a hely, ami a bensőséges légkör ellenére kiváló szolgáltató is. Ha van olyan rokonunk, aki gerincbántalmaktól vagy derékfájdalomtól szenved látványosan, lehet venni neki ajándékba utalványt is, hátha úgy végre tényleg felkerekednek is elmennek a mindig mindent csak halogatók is, egy kezelésre.

Ez utóbbi jó mód arra, hogy tényleg rávegyünk valakit, aki mondjuk sajnálná a pénzt rá, vagy lustaságból nem törődik eléggé a testével és az egészségével, hogy most kapjon valami okot rá. Kevesen mondják általában azt ezután, hogy “köszönöm az ajándékot, de nem élnék vele”…

Ha én nem wellnesst kaptam volna anno ajándékba egy négy csillagos hotelben, hanem ilyesmit, utólag azt mondom, hogy én is jobban örültem volna neki. De azért így is nagyszerű, hogy ráleltem erre a lehetőségre – jobb később, mint soha. És én magamtól is élni fogok vele! Az egészségem nekem olyan érték, amiből nem adok lejjebb!