Italhűtőt minden szállodába!

A cím elsőre furcsának tűnhet, hiszen mára már teljesen nyilvánvaló, hogy minden hotelben van bár, ott pedig természetes italhűtő, amely ki tudja szolgálni a vendégek igényeit. Velem azonban történt egy nagyon kellemetlen dolog, mikor is egy nem is olyan kis szállodában szálltunk meg.

Egész héten meleg italt fogyasztottunk ugyan is nem volt semmilyen hűtő berendezés, egyszerűen csak a polcról vette le az italokat a pultos lány. Ez a nyári nagy melegben különösen kellemetlen volt. Ez után a rossz élmény után elkezdtem keresgélni az interneten, hogy megnézzem mi a kínálat, és mi lehet vajon az oka annak, hogy ők nem gondoltak eddig egy ilyen alapvető szükségletre.

Így bukkantam rá a rdealer.hu oldalára, ahol italhűtők széles választéka található meg. Egy olyan nagy vendéglátóhely, mint egy szálloda számára a 300 literes italhűtő a legkézenfekvőbb, és a legjobb megoldás. Könnyen beépíthető a pult alá, így sok helyet sem foglal el. 3 különnyíló üveg ajtóval rendelkezik, mely nagyon praktikussá teszi. A hűtő 380 dobozos és 240 palackos ital hűtésére és tárolására ad lehetőséget. Mindemellett környezetbarát is, mely szintén egy plusz pont a termék mellett. Kulccsal zárható, így nem kell azon aggódni, hogy valaki megdézsmálja a készletet, ha éppen nincs ott senki a pultban. Önolvasztós, így ezzel sem kell külön bajlódni.

Elgondolkodtam, hogy ha ilyen egyszerűen hozzálehet férni egy ilyen jó termékhez, akkor talán az ár lehet az ok, hogy eddig még nem szereztek be egyet sem. De az rdealer.hu oldalát látva, ezt hamar elvetettem, hiszen már elérhető áron lehet hozzájutni különböző italhűtőkhöz. A 300 literes, fent említett darab ára is mindössze 350 000 forint körül van, ami azért valljuk be bele kellene, hogy férjen egy nagyobb szálloda költségvetésébe.

Mindezek mellett, egy olyan cégről beszélünk, ami már több mint 20 éves múlttal rendelkezik. Választékukban az italhűtők mellett, különböző kis -és nagykereskedelmi gép is szerepel. Kicsiben kezdték, de mára már két telephellyel is büszkélkedhetnek, emellett egy bemutatótermük is van, ahol a vásárló személyesen tekintheti meg az árucikkeket.

Az olasz minőség már, amúgy is garanciának számít, hiszen ez a kategória már a csúcskategóriába tartozik. De emellett van lehetőség a garancia kiváltására, hiszen az új gépekre 1 év, míg a használt darabokra 3 hónap kedvezményt biztosítanak. Az is nagyon jó, hogy nem is kell elmenni érte, hiszen házhoz szállítják nekünk a kiválasztott darabot. A szűrők által könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legkedvezőbb megoldást, ugyanis lehetőség van ár szerint, vagy például népszerűség szerint is szűrni a termékeket.

Miután felfedeztem ezt az oldalt, írtam a hotelnek egy e-mailt, leírtam a rossz tapasztalataimat, és ajánlottam nekik az oldalt. Írtam nekik egy kis összesítést azokról, amikről olvastam, legnagyobb meglepetésemre, egy nagyon kedves választ kaptam viszonzásul. Megköszönték, hogy leírtam az észrevételeimet, és hogy foglalkoztam a témával. Ezek mellett ígéretet is kaptam arra, hogy orvosolják a problémát. Nagyon örültem, hogy sikerült rendezni a helyzetet, így a vendégek és szálloda számára is elkerülhetővé válik minden kellemetlen szituáció.

italhűtő