iPhone akkumulátor csere az Alleeban gyorsan és könnyedén

Amikor végre sikerült eljutnunk egyet wellnesselni a kedvesemmel és úgy tudtunk menni, hogy valóban otthon hagytunk minden munkát és zűrt az életünkből, az nagyon örvendetes pillanat volt. Egyrészt maga a szálloda is olyan volt, hogy megszólalt, gyönyörű volt a szoba és a reggeli is isteni finom volt. A wellness részlegen pedig minden igényünkre volt egy szauna és egy pezsgőfürdő, Keipo taposó és sóbarlang, ha pedig még maradt erőnk a nap végére, akkor az edzőteremben tudtuk levezetni a megmaradt energiákat. De ami mindezek felett is nagyon jó volt, hogy teljesen le tudtunk lassulni ott belül. Nem volt semmi, ami elvigye a figyelmünket és észre tudtunk venni olyasmit, amiket a hétköznapokban nem. Köztük persze olyasmit is, amit amúgy nem is szerettünk volna, például, hogy időszerű lenne nálam egy iPhone akkumulátor csere.

Természetesen ez nem afféle dolog, amiből problémát kell csinálni. A nagyvárosi lét előnyeihez tartozik jócskán, hogy az ilyen jellegű problémák nem okoznak komoly fejtörést, hiszen általában van valaki, aki azonnal meg tudja oldani a helyzetet. Az iPhone akkumulátor csere például pillanatok alatt megoldható dolog az Alleeban, az lcdfix.hu standjánál. Ez egy olyan telefonos üzlet, ami igazából nem is telefonos üzlet. A tevékenységük elég sokrétű, ezért nehéz nekik egy nevet adni. Foglalkoznak ugye az akkumulátorok cseréjével, de a bezúzott, megrepedt telefon kijelzőket is ki tudják cserélni pillanatok alatt. És nem csak az iPhone tulajdonosok jönnek ide szívesen, de különböző Android márkáknál is nagyon otthon vannak, úgyhogy az senkit se állítson meg, hogy a Huawei telefonjának törte be a kijelzőjét: azt is meg tudják csinálni.

Szóval, foglalkoznak akksi cserével, kijelző javítással és szervizeléssel is, tehát elég széles körben kereshetjük őket a telefonos zűrjeinkkel. Mi következik ebből? Hogy lesznek majd olyan emberek, akik ott is hagynák a készülékeiket, mert megunták, mert inkább újra cserélnék, stb. Így hát az lcdfix.hu-nál használt, de jó állapotú, megjavított készülékeket is lehet vásárolni egyrészről roppantul kedvező áron, másrészről pedig garanciával. Talán ez még nagyobb szó ebben az esetben, hogy garancia is jár a termékekre, tehát egyáltalán nem zsákbamacskát vásárol az ember, hanem egy garantáltan jól működő készüléket.

Ami tehát egy telefon szerviznél kérdés szokott lenni, arra ők mind pozitív választ tudnak adni – ez az iPhone akkumulátor csere kapcsán teljesen világossá vált és bebizonyosodott. Már csak azért is, mert ezeket a dolgokat fel is sorolják a weboldalukon előnyként – ezért könnyen külön figyelemmel lehetünk rá. Így hát először is az, hogy a művelet során nem vesztettem adatot, talán egyértelmű is, hiszen ilyen jellegű módosítás nem is történt nálam, pusztán csak az akksit cserélték. De ez is olyasmi, ami kiemelendő egy telefon szerviz esetében, hiszen a megrendelők ettől azért jogosan félnek – hát itt nem kell, nem vesznek el a képek és a telefonszámok! A másik, hogy valóban villám a tempó és ez nem túlzás, amennyiben rendelkezésükre áll helyben az alkatrész, azonnal meg is tudják oldani a problémát. Meg hát azért egy plázában csak el lehet lenni egy félórácskát is, ha esetleg mégis várni kéne egy kicsit a megoldásra. A harmadik pedig, hogy a gyorsaság mellett mégsem lesznek extra díjak azért, mert ők extra gyorsan tudják megcsinálni a telefonunkat. Hiszen miért is kéne többet fizetni azért, amit eleve meg lehet ilyen gyorsan csinálni?!

Úgyhogy nálam nagyon pozitív benyomást tett az lcdfix.hu csapata, én nagyon örülök neki, hogy ide vittem először a telefonomat. Az iPhone akkumulátor csere garantáltan gyors és olcsó, szóval hasonló problémával feltétlenül keressétek fel őket az Alleeban, mert biztos, hogy gyorsan, olcsón és szakszerűen tudják megoldani a problémát.