Igazán különleges élményeket szereztünk így az esküvőn

A tavalyi év nagyon nehéz volt az esküdni vágyóknak, nagyon kis időintervallum volt az, amikor valóban úgy lehetett megtartani egy esküvőt, mint a régi szép időkben, amikor még nem volt vírus. Emlékszem, mi is majdnem töröltük az egészet, de olyan nagy szerencsénk volt, hogy az utolsó pillanatokig tartottuk az időpontot és végül mégiscsak megtarthattuk.

Egy olyan szállodát választottunk helyszínnek, ahol már szinte törzsvendégeknek számítottunk a férjemmel, így az egész személyzet is őszintén örült velünk együtt a nagy napon. Szerettük volna nagyon különlegessé tenni ezt az eseményt és minőségi emlékeket is teremteni, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy ne csak a fotós által készült képeket lehessen majd nézegetni, hanem a vendégek általiakat is. No de nem a telefonos képekre gondolok, hanem kézzel fogható, fotópapíros emlékekre, amit beragaszthatunk egy albumba. Így ismerkedtünk meg végül a selfigep.hu csapatával és lett szelfi gép esküvőre.

A selfigép tulajdonképpen egy picike kis fotóstúdió egy dobozba zárva, amelyet bármely rendezvényen beraksz a sarokba és képeket csinálhatnak vele a vendégek. Nagyjából úgy működik, mintha a telefonoddal csinálni selfiet, csak sokkal jobb. Budapesten belül nem számolnak fel kiszállási díjat, de azon kívül eső területeken is mindössze 60 forint/kilométer díjjal kell kalkulálni. Négy különböző időintervallumra lehet kibérelni, a gépet, az első a 4 órás bérlés, a következő a 6 órás a maximum időintervallum pedig a 8 órás bérlés. Persze mindig van lehetőség hosszabbításra, ha a hangulat úgy alakul, hogy még mindenki nagyon jól érzi magát és szívesen fényképezkednének még, de akkor némi felárral kell számolni. A túlóra díj mindegyik esetben 13 000 forint/óra, viszont a csomagok tartalmát tekintve nincsen semmi különbség. Ugyanúgy mindegyik esetben korlátlan mennyiségű képet lehet csinálni és nyomtatni, és személyes asszisztencia címen végig jelen van a selfigep.hu egyik munkatársa, aki segít a fotózásban.

A kinyomtatott képek 10*15 cm-esek, de több kiterjesztésben is megkapjuk őket, tehát digitálisan is. Az árban benne van az is, hogy a fotókon egyedi keretezés legyen, vagyis a layout maga valamilyen formában utaljon az eseményre, akár egy logóval, vagy felirattal. Ami ilyenkor még nagyon mókás tud lenni, ha a fotózást vicces kiegészítőkkel dobjuk fel, a selfigep.hu ezt is biztosítja a bérlés idejére, vagyis akár bajuszban, vagy vicces szemüvegben is lőhetsz magadról pár képet. Aki pedig úgy érzi, hogy olyan jól sikerült a kép, hogy még a hűtőre is kiragasztaná, annak tesznek egy mágnes csíkot a kép hátuljára és már kész is az instant hűtőmágnes.

Ha tehát beírod a keresőbe hogy szelfi gép esküvőre, akkor mindenképp a selfigep.hu találatára menj rá, én mindenkinek őket ajánlom!