Hotelt akarsz nyitni? Akkor először céget kell alapítanod!

Sokan kérdezték már tőlem, hogy nem volt-e nehéz belevágni egy hotel üzemeltetésébe. Nem sokat tudnak az emberek arról., hogy hogyan is történik a cégalapítás, milyen lépései vannak. Amíg nem vágtam bele, nekem is egy nagyon bonyolult, szövevényes jogi huzavonának tűnt, de ma már tudom, hogy nem erről van szó.

A cégalapítást próbálják nem túl bonyolítani, hiszen akkor senkinek sem érné meg a fáradtságot. Szerintem ezért is próbálták a lehető legegyszerűbbnek hagyni a folyamatot, a teendőket. Persze nem azt mondom, hogy ez valami kifejezetten egyszerű dolog, de nem kell megijedni, mert nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik, főleg, ha az embernek van segítsége.

Rengeteg cég van Magyarországon, az egészen kicsiktől a nagyokig, minden méretben megtalálhatók. Sok egyszemélyes cég van, sok a bt, a kft, amik csak egy-két taggal rendelkeznek.

Ezeket a cégeket mind be kellett jelenteni a cégbíróságnál, és ha ennyi embernek ment, akkor Neked is biztosan menni fog. Amikor a cégemet szerettem volna bejegyeztetni, akkor nekem ez volt az alapelvem. Akkor nem hittem, hogy a cégalapítás nehéz lenne, mégis beletört a bicskám.

Sokan vannak, akik el tudják könnyedén intézni, de nekem az volt az első buktató, hogy nem tudtam mit beírni székhelynek, hiszen a saját lakásunkat nem szerettem volna megadni. És innen indultak a bonyodalmak. Szerintem, ha nem találok rá a https://topcegalapitas.eu/ oldalra, akkor még most sem lenne hotelem.

Azért örültem nagyon ennek az oldalnak, mert nagyon sok információt összeszedtek a cégalapítással kapcsolatban, a fontosabb kérdésekre mind válaszokat leltem itt.  A cégalapítás menetével tisztában voltam, de hiányzott a székhely és az ügyvéd is.

Aztán végül rájöttem, hogy nem kell ezzel egyedül szenvednem, felkerestem a https://topcegalapitas.eu/ oldal csapatát, és velük egyeztettem.

Ők ugyanis cégek alapításával és székhely szolgáltatással is foglalkoznak, ezért tudtam tőlük székhelyet bérelni, és így ingyenesen bejegyeztették a cégemet a cégbíróságon.

Folyamatosan egyeztettek velem, de a munka nagy részét így is ők végezték el. Szereztek ügyvédet, minden papírmunkát elvégeztek, és a cégjegyzékben a cégem azóta is az általuk szolgáltatott székhellyel szerepel.

Olyan székhelyet szolgáltattak, ahol sokkal kevesebbet kell adóznom, szóval annak ellenére is nagyon jól jártam, hogy minden hónapban egy egyébként elég alacsony összeget fizetek ezért a szolgáltatásért cserébe.

Nem kell félni a cégalapítástól, nincsen benne semmi ijesztő, és ha nem boldogulunk vele, akkor fel lehet keresni a https://topcegalapitas.eu/oldalt, akik nekem is sokat segítettek a cégalapításban.

Azóta már több év eltelt, és már akkor is nagyon nagy gyakorlatuk volt a cégalapításban, most már talán még gördülékenyebben mennek náluk a dolgok.

Ők kezelik a postámat, ha szükséges, tárgyalót is biztosítanak, tényleg igazi székhelyet szolgáltatnak a cégemnek, szóval én bátran merem ajánlani őket!