Gyerekbarát hotel? Akkor sem felejtsük el vinni a “hozzávalókat”!

A gyerekek születése előtt rengeteget utaztunk, a feleségemmel több mint 50 országban jártunk együtt Dél-Amerikától Dél-Kelet-Ázsiáig. Ahogy megszületett az első fiunk, még bennünk volt a “mehetnék”, úgyhogy vele is voltunk öt országban is másfél éves kora előtt, minden alkalommal repülőgéppel. Ekkor kezdtük el figyelni a gyerekbarát hoteleket és meg kell, hogy mondjam, sok minden megváltozott az utazási stílusunkban. Drágább lett, kevesebb lett a szabadságunk, többet kellett szervezni, kevesebbet láthattunk, de kettő helyett hármunké volt az élmény. És sokszor gyerekkel jobban megismerhettünk egy adott kultúrát, paradox módon.

Rengeteg mindent be kell pakolni egy ilyen utazáshoz. Az egyik legfontosabb dolog a pelenka. A feleségem szokott pakolni, és soha nem maradhat ki a bugyi pelenka. Amikor pedig pelust kell vásárolni, webshopban szoktunk, mert ott jóval olcsóbb, mint a drogériákban vagy boltokban.

Az egyik ilyen webshop a Lord Shop, ahol saját márkás bugyi pelenkát is lehet kapni. Ezt Sleepy-nek nevezik és sok más mellett még bambuszrostok is vannak benne, amelyek elvezetik a nedvességet, természetes módon. Hát én nem vagyok egy pelenka-szakértő, de nekem sosem jutott volna eszembe a bambuszt és a pelenkát összekötni, hidd el… Szóval már 4 kg-tól, majdnem újszülött kortól lehet pelenkákat venni itt, és egészen nagy gyerekekig, 3 éves korig vagy ha a szobatisztaság későn jön, utána is jók lehetnek.

De ha nem bugyi, hanem szokásos pelenkát keresünk, itt az is megtaláljuk, sőt, nedves törlőkendőt is, és ha még nem alakult ki, hogy a gyerek(ek)nek éjszakára és nappalra mi a legjobb, van próbacsomag is, ahol akár 4 különböző pelenka és 4 különböző nedves törlőkendő található. Még a legérzékenyebb királykisasszonyok igényeit is kielégíti!

A Lord Shop webáruházban vannak más saját márkás termékek is, mint a Lord borotva például és a Sleepy bugyi pelenkának van egy divatos, formabontó terméke, a Sleepy JEANS is, ami farmer színű pelenkát jelent. A gyerekek imádják, amikor kapnak egy kis extra figyelmet a rokonoktól, ismerősöktől és egy kirívó ruhadarab, akár pelenka, is tök jó lehet erre.

Szóval, ha nem holnap reggel indultok, hanem pár nap múlva, simán ki lehet próbálni ezt a webshopot, mert 2-3 nap alatt ki szokott érni a GLS futár és rá lehet nézni a saját futáros “túrajáratukra” is, ami hetente minden nap körbemegy pár településen, főleg, de nem csak Budapesten és az agglomerációban. Lehet, hogy pont holnap érkezik egy csomag és még ma be tudsz vásárolni!