Elhagytam a tárcámat a nyaraláson, de azonnal rendeltem egy másikat

Néha nagyon szétszórt tudok lenni. Általában a mindennapokon igyekszem nem annyira szétszórt lenni, igyekszem sokkal összeszedettebb lenni a munkám során, de amikor lazítok és pihenek, akkor erről teljesen megfeledkezem.

Sokszor van, hogy nem sikerül éppen olyan összeszedettnek lennem, mint szeretném, és nagyon sok mindent el szoktam hagyni. A legutóbb. mikor nyaralni voltunk, a pénztárcámat sikerült elhagynom.

Az volt a szerencsém, hogy az irataimat a szállodában hagytam és nem vittem azokat is magammal, különben nehézkes lett volna a hazajutás. És szerencsére a pénzemet is nagyrészt bankkártyán tartom, azt pedig le tudtam tiltani.

A legnagyobb gondom az volt, hogy magát a tárcát elhagytam, hiszen egy nagyon szép valódi bőr darab volt, igazi ritkaság.

Szerencsére a https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalon nagyon sok a tárca, így mikor realizáltam, hogy elhagytam a tárcámat, azonnal tudtam keresni másikat az interneten.

Itt főként cipőket lehet vásárolni, de persze férfi és női bőr pénztárcákat is árulnak, így minden nem megtalálja álmai pénztárcáját itt.

A https://cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalon rá lehet szűrni a méretre és a színre is. Én például a fekete és piros bőr tárcákat kedvelem a legjobban, a barna nekem nem jön be, így azt nem is akartam látni.

Szeretem a nagy tárcákat, amikben minden elfér, ezért ezt is beállítottam, csak a nagy méretek jelentek meg.

Nagyon sok tárcát lehet itt kapni és mikor elveszítettem a sajátomat, akkor éppen futott is egy nagy leárazás, így az alapárnál jóval kedvezőbben tudtam megvásárolni a tárcát, amit kinéztem.

Szeretem kipróbálni a tárcákat, mielőtt megveszem őket, de ere internetes vásárláskor nincs lehetőség, ezért vissza is lehet küldeni, ha megvettünk valamit és mégsem tetszik.

Szerintem ezzel itt nincs egyébként gond, mert a képek és a leírás remekül visszaadják a termékeket és nekem sosem volt azzal gondom, hogy nem azt kaptam volna, amit vártam. Persze, a színek képen lehet, nem teljesen olyanok, mint élőben, de nekem eddig mindig tetszett, amit innen rendeltem. Pedig már több pár cipőt és övet is vásároltam erről az oldalról.

Nem csak bőr cipőket árulnak amúgy, persze azokból is van nekik bőven Nagyon sok márkás cipőjük van, például nem is olyan régen egy pár Adidas cipőt vettem innen egészen olcsón.

Mikor elhagytam a pénztárcámat, a hazaérkezésünk előtt 1 nappal megrendeltem, így mikor kipakoltam az utolsó ruháimat is a bőröndömből, már meg is érkezett a tárca, aminek nagyon örültem., pont olyan volt, mint amire számítottam.

Elég válogatós vagyok pénztárcák és cipők terén is, de itt mindig sikerül olyat találnom, ami teljesen megfelel az elvárásaimnak.

Sokszor rendelek innen, nagyon megbízható oldal, nagyon jók az árai is. Nagyon jó cipőket árulnak, nem a szokásos közepesen rossz kínai vackokat, hanem igazi minőségi cipőket lehet itt venni elérhető árakon.

Sok helyről rendeltem mér cipőt, de eddig ez volt az egyik kedvencem. Már sokszor rendeltem innen és biztos vagyok benne, hogy még sokszor meg fogom látogatni az oldalt rendelésekkel kapcsolatban.

Gyorsan szállítanak, és ez mindössze csak 1000 Ft-ba kerül, a többit a cég állja. Általában 1-4 napon belül érkeznek meg a termékek, de nekem még sosem tartott 4 napig, mindig sokkal előbb megkaptam.

Minden fontos információ le van írva a honlapon és ha kérdésünk van egy termékkel kapcsolatban, akkor a telefonos vagy e-mailes elérhetőség egyikén kapcsolatba is tudunk lépni magával a céggel.