Egy wellness hétvégén az organikus bőrápolás volt a téma

Egy nagyobb baráti társasággal rendszeresen járunk wellnessezni, ilyenkor nagyon jó témákról is szoktunk beszélgetni. Kicsit kikapcsolódunk, szórakozunk és élvezzük a wellness előnyeit.

Az organikus arcápolás került szóba a legutóbb, amikor a pezsgőfürdőben arról beszélgettünk a lányokkal, hogy ki milyen kozmetikumokat használ.

Ekkor találkoztam először a florencebio.hu termékeivel. Melyek kiváló minőségű organikus arcápolási termékek.

Ha ellátogatunk a florencebio.hu webáruházba, akkor láthatjuk, hogy ha feliratozunk a hírlevélre, máris kedvezményes áron vásárolhatunk. Ez a 10 százalékos vásárlási kedvezmény szerintem nagy előny. Nem csak a kedvezmény miatt éri meg feliratkozni a hírlevélre, hanem azért is, mert így elsőként értesülhetünk az akciókról, újdonságokról.

Ha pedig az organikus arcápolás témájánál maradunk, akkor szerintem érdemes megnézni azt a kozmetikumcsomagot, ami az egész arcápolást lefedi.

Ez egy négylépéses arcápolási csomag, ami négy termékből áll. Tisztítás, tonizálás, szérumozás és hidratálás – ez a négy lépés és ennek a négy lépésnek a mindennapos használata a kulcs a szép, egészséges, egységes és ragyogó puha bőrhöz.

Olyan vegán kozmetikumok ezek, melyek alapanyagait biogazdálkodásban termelték meg és erről tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A florencebio.hu-nál vegán, állatokon nem tesztelt kozmetikumokat találunk.

Csupa C- és E-vitamin, hiraulonsav, jojobaolaj, édesmandulaolaj és számos készítményben a bőrt puhává varázsoló shea vaj is megtalálható.

Igazi kényeztetés ez a bőrnek, az organikus arcápolás egy minőségi szereplője a florencebio.hu

Az organikus arcápolás egyre többek számára válik fontossá, ugyanis nem mindegy, hogy mivel ápoljuk bőrünket. Fontos, hogy ezt olyan kozmetikumokkal tegyük, melyek egészségesek a bőr számára. A florencebio.hu kozmetikumai pedig pontosan ilyenek.