Egy hotelban ajánlották ezt a webáruházat

Nem gondoltam volna, hogy épp egy zebegényi szállás adja majd az ötletet, hogy honnan szerezzem be a háztartási gépeimet. A konyhám egy ideje már erősen felújításért kiáltott, mind a berendezés, mind a felszerelések terén. A legtöbb dolgot, amit használtam a lakásban még a nagyszüleim selejtezték le, aminek akkoriban, szűkösen élő egyetemistaként kifejezetten örültem, de így az idő elteltével rá kellett jönnöm, hogy a háztartási gépeim több, mint fele nem működik, életveszélyes, vagy egyszerűen csak borzasztó ronda és kopott. Így hát egy ideje már eldöntöttem, hogy ha törik, ha szakad beruházok egy új konyhai felszerelésre. Az oka annak, hogy idáig húztam halasztottam a dolgot az az, hogy ki nem állhatok műszaki boltokba járni. Egyszerűen olyan ostobának érzem magam, ahogy a különböző márkákat nézegetem és halvány sejtésem sincs róla melyik miben különb a másiknál, ha pedig segítséget kérek egy eladótól, szinte biztos, hogy három olyan géppel távozom, amire semmi szükségem nincs, de cserébe egy vagyonba került. Egy ideje már felmerült bennem, hogy inkább megrendelem valahonnan a gépeket, de mindig is aggasztott kicsit, mi lesz, ha nem jót küldenek és nem akarják visszavenni.

Mindenesetre a hétvégén már nem akartam ezen agyalni, úgy döntöttem csak a szabadságomra fogok koncentrálni, és majd csak szembe jön valahol a megoldás. Ami azt illeti így is lett.

Épp a hotel ebédlőjében álldogáltam és tanácstalanul nézegettem a svédasztal közepén álló kávéfőzőt, amiből valami oknál fogva nem sikerült kicsikarnom egy csepp, a létezéshez elengedhetetlen gőzölgő folyadékot sem.

Miután az egyik pincér észrevette a problémát, odalépett, hogy segítsen, ám a gép továbbra se engedelmeskedett. Csak szörcsögött, de nem adott ki magából egy korty kávét sem. Pedig igazán láthatta a fejemen, mennyire szükségem lenne rá. A pincér sűrű elnézések közepette kihúzta és elvitte a gépet, majd átvezetett egy másikhoz, a terem túloldalára.

Sajnálom, mindig vacakol. De már lecserélés alatt van. Ezt is épp tegnap szereztük be. – mutatott büszkén a működő masinára. – Nem sokára mindegyiket ilyenre cseréljük.

Valóban szuper gép. – állapítottam meg. Már csak azért is mert az előzővel ellentétben, ez nem tagadta meg tőlem a kávét. – Magam is épp felújítás előtt állok. Az összes gépemet le kell cserélni.

Ha nem veszi tolakodásnak, nagyon jó szívvel tudom ajánlani az 50 százalék webáruházat. – vágta rá. – Mi is onnan veszünk most mindent. Ár-érték arányban talán a legjobb, és nagy segítség, hogy mindent házhoz visznek, és főleg, hogy még ide is, nem csak Budapesten belül.

Valóban?  – csillant fel a szemem. – Még nem hallottam róluk. De ha webáruház és megbízható, akkor szinte nekem teremtették.

Teljes mértékben megbízható. Tizennégy napos garanciát vállalnak mindenre, és indoklás nélkül vissza lehet nekik küldeni bármit. Az ügyfélszolgálat is segítőkész. Illetve szerviz garancia is van a gépekre, bár nekünk eddig még sosem volt szükségünk rá. Minden kiválóan működik még évek múlva is. Ne aggódjon, az előző kávéfőző nem onnan van. Megbízható Bolt minősítést is kaptak már egyébként.

Ez megnyugtató. Hány napon belül szállítanak?

Legkésőbb hetvenkét órán belül már hozzák a csomagot. Mi is tegnap adtuk le a második rendelést, és már jeleztek, hogy ma hozza a futár. Nagyon gyorsak. Legfeljebb akkor kell egy kicsit többet várni, ha épp nincs raktáron az adott termékből, de ilyen esetben is tíz napon belül is már szállítják.

Ez csodásan hangzik! – lelkendeztem. – És milyen gépeket lehet venni még?

Szinte bármit. Biztos vagyok benne, hogy mindent meg fog találni, amire szüksége van. Mi az 50 százalékról rendeltük most a konyhai gépeket is. Sőt, a kert fenntartásához szükséges gépeket is onnan rendeltük. De még ez a lámpa is onnan van! – mutatott a fejem fölé. – De tudja mit, talán az a legegyszerűbb, ha megadom az oldal elérhetőségét. – ajánlotta. Átadtam neki a telefonomat, ő pedig az alábbi linket írta be…

Megköszöntem a segítséget, majd leültem a kávémmal az asztalhoz és megfeledkezve a korábbi elhatározásomról, hogy a hétvégére hanyagolom a konyha mizériát, lelkesen nekiálltam végignézni az 50 százalék oldalát.

A webáruház valóban megbízhatónak tűnt, az oldal igényes volt és könnyen kezelhető. Rámentem azért a vásárlói véleményekre is, de ott is csak a kedélyes pincér véleményéhez hasonlóan csupa jót állítottak a cégről. Azért arra is vettettem egy pillantást, amit az 50 százalék írt magáról. Az oldalukon is gyorsaságot, garanciát és kiváló minőséget ígérnek. Nekem pedig épp ez kellett most.

Végigpörgettem gyorsan a kínálatot, és legnagyobb örömömre valóban mindent megtaláltam, ráadásul a vártnál jóval kedvezőbb áron. Sok minden eleve akciós volt, de még az eredeti áruk is sokszor jobb volt, mint az elektronikai áruházak magazinjaiban láttam.

Nem is vártam vele hazáig, gyorsan a kosaramba pakoltam, amit csak találtam. Robotgépet, kávéfőzőt, olajsütőt és turmixgépet is találtam. Persze ha már szemebe jött, került a kosaramba néhány serpenyő és lábas is, hiszen az otthoniak már elég ütött kopottak.

Ahogy az lenni szokott, amikor az ember vásárol, természetesen átsiklott a figyelmem a többi kategóriára is, és legnagyobb örömömre a fürdőszoba kellékeknél is találtam hasznos darabokat. Bár eredetileg csak a konyhát terveztem felújítani, ha már adja magát a lehetőség, miért ne lehetne akár a fürdőszobát is kipofozni? Egy görgős ruhaszállító állvány, egy LED-es fürdőszoba tükör lámpa és egy okos mérleg is bekéredzkedett a kosaramba. És bár semmi baj a kopott rongyszőnyeggel a zuhanyzóm előtt, de az Alpakkás kilépőszőnyeg felett akkor se tudtam volna átsiklani, ha háromszor ennyibe kerül.

Bár nem így terveztem, de ha valaminek megörülök, nehéz eltántorítani tőle, így kihasználva az egyszerű és biztonságos online fizetési lehetőséget, ott helyben a kávézóban meg is rendeltem mindent, így már másnap átvehettem őket.

Nagyon hálás vagyok azóta is a pincérnek, hogy ajánlotta nekem ezt a céget. Mellesleg az 50 százalék nem csak konyhai berendezéseket forgalmaz, szinte szó szerint mindent megtalálunk a kínálatukban, a babahintától kezdve, a mennyezeti lámpákon át a kutyatápig. Gyors, pénztakarékos, és kényelmes megoldás őket választani, különösen, ha valakinek nincs kocsija, vagy ideje, hogy elmenjen a termékekért. A minőségre az én esetemben sem volt panasz, minden tökéletes állapotban érkezett és remekül működik azóta is.

Egyébként az 50 százaléknak Facebook és Instagram oldala is van, ha valaki szeretne utánanézni, de ha háztartási gépek kategóriában keresgélünk, mindenképp ezt az oldalukat ajánlom: https://www.50szazalek.com/haztartasi-berendezesek-kellekek-865

Magam sem gondoltam volna, hogy a megoldást egy hotel reggelizőhelységében fogom megtalálni a problémámra, de ez is csak egy érvvel több, hogy utazzon az ember…