Akár egy szállodából is kezdődhet a cég alapítás

Ismerős az érzés, hogy nem tudsz kiszakadni a mindennapjaidból akkor sem, ha úton vagy? Szerencsére a nyaralásainkkor, utazásainkkor elég hamar át tudok váltani “pihenős” üzemmódba, de a belföldi, egy-két napos, ügyintézésekkel egybekötött utazásoknál fontos számomra, hogy a hotel munkavégzésre is alkalmas legyen, ha bármit feladatot gyorsan meg kéne csinálnom. Mivel sokat ingázom, ezért nagyon jól jön a hotelben egy kényelmes munkaasztal és -szék, de nem vagyok semmi jónak az elrontója, jó időben akár a teraszon is szívesen végzem a munkám. Vannak direkt ilyen célra kialakított terek is már számtalan helyen. Örülök, hogy ebbe a korba születtem, amikor már bárhonnan intézhetem az ügyeim – és persze ehhez a munkám is megad minden lehetőséget!

Nagyon emlékezetes a cég alapítás is, ha visszagondolok arra az időre. Ugyanis éppen úton voltam, amikor nem hagyott nyugodni egy gondolat – ekkor már fejben éppen készítettem elő az indulást -, és amikor elkezdtem a neten nézelődni, akkor rátaláltam a Gross Office-ra. Ott a kis szállodai szobám kényelmében szembesültem azzal a számomra teljesen új dologgal, hogy a cég alapítás bizonyos folyamataiban végig tud kísérni egy tapasztalt szakemberekből álló csapat, és ez akkor ott nagyon kecsegtetőnek tűnt számomra, de nem tudtam elképzelni, hogy a gyakorlatban mit fog jelenteni. Azt kell, hogy mondjam, hogy a Gross Office és az összes szuper ott dolgozó nem csak a szakértelmet tekintve, hanem emberileg is a maximálisat tudja nyújtani, felülmúlták az elképzeléseimet és elvárásaimat. Ezért is gondoltam rá, hogy talán érdekes és hasznos lehet, ha itt írok róluk egy picit, mert szerintem egy cég alapítás stresszes és hajtós tud lenni, és akár már ha csak elolvasod az oldalukon írt bejegyzéseket, menüpontokat, már annyival is tájékozottabb leszel, ha meg a szolgáltatásaikat is igénybe veszed, akkor végképp jól fogsz járni. A székhelyszolgáltatással kapcsolatos részletekkel például korábban én sem voltam képben, de a Gross Office-tól egy csomó mindent megtudtam. Például egy Pest megyei településen, Újlengyelben kifejezetten kedvező feltételekkel lehet székhelyszolgáltatást igénybe venni, tudtátok? Érdemes utánaolvasni a témának feltétlen, ha céget alapítanál!

A Gross Office bejegyzései a legkülönfélébb témaköröket érintik a székhelyszolgáltatástól kezdve a cég alapítás különböző kihívásaiig, szóval bőven van mit nézegetni az oldalon. De ha már biztos vagy a dolgokban, akkor keresd fel a céget bátran!