A szem alatti táska eltüntetése így már bárhol sikerül

Korábban már meséltem arról, hogy az egyik unokatestvérem gyerekkori álma az volt, hogy egy szállodát vezethessen. Csak ezért ment egyetemre. És hát az álma meg is valósult, mert egy szuper hotel igazgatója lett, mindössze 28 évesen, ami a vezetése alatt csak még népszerűbbé vált, mint korábban volt. De rengeteget tett is érte, amit mások nehezen hisznek el, hiszen nagyon fiatalon lett vezető. Nem látják a sok átdolgozott éjszakát, a sok fizetetlen gyakornokoskodást. A hotel tulajdonosa nagy örömmel adta át neki a vezetést, mert ő is látta, hogy Rita nagyon is érti a dolgát. Az egyik első dolga az volt, hogy kialakíttatott egy lakosztályt, mert korábban nem volt, igény viszont lett volna rá. Elképesztő nagy munkával és felfordulással járt, egy egész emeletet le kellett zárni ahhoz, hogy két nagyobb szobát egybe nyissanak, és az elrendezésén is módosítani tudjanak. De ne egy ilyen luxus lakosztályt (és szállodát) képzeljetek el, de ne is egy családias hangulatút, hanem egy elegáns, modern szállodát. A színeket és bútorokat, berendezést tekintve is a modernség jellemző, nekem nagyon tetszik. Ráadásul a családias, barátságos hangulat szerencsére megvan, a teljes személyzet nagyon kedves. Még egy nagy változás van, amit bevezetett Rita: sokkal jobban figyelnek a konyhára. Pontosabban a kínálatra. Korábban nem volt nagyon lehetőség például gluténmentes vagy diétás menüket kérni – igaz, hogy nem olyan sokan igényelték volna -, de most már erre is van mód, és érdekes, de az erre való igény is megnövekedett, különösen a nők körében. És ami érdekes, hogy egyre többen próbálják ki ezeket a finomságokat is. Most épp nagy tárgyalások zajlanak a leendő testvérszállodákkal, ezeken pedig természetesen Rita szokott részt venni, hiszen az ő hatásköre. De az utóbbi időkben annyit dolgozott, hogy csoda, hogy arra emlékszik még, hogy hol is lakik. Viszont igenis meglátszik rajta ez a temérdek sok munka, elég nyúzottnak tűnik, és kialvatlannak. El is panaszkodta nekem, hogy az utóbbi időkben a legnagyobb kihívást nem is a tárgyalások jelentik, hanem a szem alatti táskák eltüntetése, ami persze kihat a teljesítményére is, mert nem érzi magát kellően magabiztosnak.

Ezen felbuzdulva gondoltam, hogy segítek neki, hátha találok valami szuper megoldást, amit még nem próbált, és jó eséllyel használni is fog. Tudtam, hogy jelen helyzetben jobban örülne ennek, mint egy zsák pénznek, vagy egy sikeres üzletnek. Komoly kutatómunkát végeztem az ügy érdekében, és így jutottam el az instantense.hu oldalára. Elkezdtem rajta böngészni, mert nagyon igényesnek találtam az oldalt, és én csak ilyeneket nézek meg alaposabban, mert számomra egyfajta megbízhatóságot tükröz. Szóval, találtam cikkeket, és egy pár tippet, a szem alatti táskák eltüntetésére vonatkozóan. Innen megtudtam, hogy ezt a problémát az egészen komoly betegségektől, a viszonylag banális okokig, sok minden okozhatja. Utóbbiakhoz tartozik például a kialvatlanság, a túl sók só fogyasztás, de még a genetikai tényezők és a kor is, amik ellen ugye nem igazán lehet mit tenni általában. De egyes elképzelések szerint, lelki okok miatt is megjelenhetnek ezek a kis “csomagok” a szemek alatt.

A cikk végére érve tovább görgettem az oldalt, és találtam egy terméket. Egy szérumot, ami nem csak a táskás szemekre, de a karikákra és a szarkalábakra is jó. Na gondoltam, persze, mese habbal, de kíváncsi is voltam, és megnéztem mit írnak róla. Az InstanTense Plus szérum a LAUMAR nevű cég fejlesztése, vagyis egy olasz kozmetikai termékről van szó. A szérumot egy független kutatóintézet is vizsgálta, és nagyon jó eredményekkel vizsgázott a krém. Igazolták a hosszútávú hatékonyságát, a már három említett problémára, és a rövidtávú eredményeket is.

Na most, engem elsősorban a rövidtávú hatások érdekeltek, mert olyan megoldást kerestem Ritának, ami lehetőleg jó gyors. Azt olvastam, hogy az azonnali hatás már néhány perc alatt érvényesül, és akár 10 órán keresztül is tart! Ehhez persze bizonyítékot vártam, és valószínűleg nem csak én lehettem ezzel így, mert nagyon előrelátóan van fent a weboldalon néhány videó, amiken bemutatják, hogy valóban hat pár perc alatt. A videókat megnézve, már nem is volt kérdésem, mert még a laikusoknak is egyértelmű lehet, hogy nem nyúltak hozzá a videókhoz, nincs megszerkesztve vagy “meghamisítva”.

Itt eldöntöttem, hogy megveszem ezt a szérumot Ritának, mert tuti, hogy ez úgy eltünteti majd a táskákat a szemei alól, mint a huzat. Szerencsére, az instantense.hu, webshopként is működik, így ezen keresztül simán meg tudtam rendelni a szérumot. Igaz, először majdnem dobtam egy hátast az árát és a mennyiségét meglátva, de előre szólok, hogy más ne járjon így: nem kell megijedni. A termék 25 ml-es, és picit több, mint 14 ezer forint, viszont! Olyan keveset kell belőle használni, hogy ez körülbelül 60 napra bőven elegendő. Ha pedig nem használja mindennap az ember, akkor még tovább is. Ráadásul a szállítás ingyenes, és szuper gyors is. Ahogyan írták a honlapon is, 1 munkanap alatt már ki is próbálhatjuk, mert ennyi időt vesz igénybe a szállítás. Kételkedtem persze, mert ez még a mai világban is ultragyorsnak tűnik, de újra rá kellett jönnöm, hogy teljesen fölöslegesen voltam megint szkeptikus. Tényleg megérkezett már másnap a kis csomag!

Egy dolog volt, amiben nem kételkedtem: ez pedig a hatékonyság. És igen, a már említett videóknak köszönhetően. De ha lettek is volna kételyeim ezzel kapcsolatban, azonnal elűzte volna őket az, hogy pénzvisszafizetési garancia is van az InstanTense Plus-ra. Ez akkor működik, ha valaki nem lenne elégedett a szérummal, de a tubus 2/3-a még megvan. Akkor vissza lehet küldeni és visszaigényelni a vételárat. Szerintem pont emiatt nem is baj, hogy nincs termékminta, mert ha beválik, akkor van egy teljes tubussal, ha pedig nem, akkor csak vissza kell küldeni, szóval egyáltalán nem veszítünk vele semmit.

Na, de, hogy Ritánál hogy teljesített? Remekül! Tényleg. Igazából, amint megjött a csomag, dobtam is el mindent, és rohantam is vele hozzá. Azonnal ki is próbáltuk, hogy lássuk. Előtte persze még elolvastuk az oldalon, hogy pontosan hogyan is kell használni, mert vannak bizonyos “szabályok”, ilyen például, hogy ütögető mozdulatokkal kell felvinni és csak elképesztő kis mennyiséget. Rita annyira izgult, hogy meg se akarta nézni az eredményt, úgyhogy miután letelt a pár perces hatóidő, nekem kellett szemügyre vennem. Komolyan mondom, rá sem ismertem! A szem alatti táskái eltűntek, nagyon kisimult lett az egész arca, és olyan frissnek is tűnt, szinte rá sem lehetett ismerni. Ő is megnézte, és majdnem sírt örömében, de persze visszafogta magát, nehogy lemossa ezt a “csodaszert” – ő azóta csak így hívja. Na meg persze, arra is kell figyelnie, hogy ne használjon semmiféle olajos terméket, se előtte, se utána az arcán, mert az befolyásolja az azonnali hatást – rövidebb ideig lesz látható az eredmény.

Nem hittem volna a legelején, de ezzel a szérummal a szem alatti táska eltüntetése, igazi gyerekjáték, egyszerűbb nem is lehetne.

szem alatti táskák