A mellnagyobbítás implantátum nélkül is lehetséges

Éppen nyaralni voltam és rájöttem arra, hogy nem merek a kis melleimmel bikiniben lenni. Pontosan ezért maradt ki a wellness és a szauna a kikapcsolódásomból. Azonban mindig is féltem attól, hogy implantátumom legyen, holott sosem voltam elégedett a méreteimmel. A gondolat viszont, hogy ezért az elégedetlenségért egy idegen anyagot juttassak a testembe, nem volt túl imponáló. Éppen ezért örültem meg nagyon annak, hogy a plasztika.info.hu oldalon a mellnagyobbítás implantátum nélkül is megtörténhet, egyszerűen zsírfeltöltéssel! Milyen szerencse, hogy zsír rajtam van elég…

Na de, komolyan rátérve a tárgyra, szeretnék pár szót ejteni a Kelemed Plasztikáról és a Dr. Kelemen Ottóval kapcsolatos tapasztalataimról. Ugyanis amellett, hogy végtelenül pozitív élmények értek, ez még nem minden, hiszen a szimpátia a részemről már az első találkozás előtt kialakult. Ez pedig annak köszönhető, hogy ellátogattam honlapra, ahol nem csak a szakmába nyertem nagyobb spektrumú betekintést, de hasznos, engem érintő információkkal is gazdagabb lettem. Érdekelnek a részletek? Tarts velem a kis élménybeszámoló során, vagy akár már egyenesen kattinthatsz a plasztika.info.hu oldalra!

Már az első oldalon kiderült az, hogy mit is tud ajánlani ez a kiváló, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvos. És itt nem csupán a végtelen tudás és empátia meglétére gondolok. Habár az is elég imponáló és beszédes, hogy több tudományos és szakmai társaság tagja, tehát a tudása mindig naprakész és tisztában van a legújabb technológiákkal is. Ezt hívom “modern orvostudománynak”, hiszen nem mindenki vívhatja ki ezt a szót. A folyamatos képzés a szakma alapja és aki ezt megtagadja, az veszélyt is jelenthet a páciensek számára. Azonban itt az oldalon teljes mértékben biztosítva lettem arról, hogy jobb helyet keresve sem találtam volna.

Mellnagyobbítás implantátum behelyezésével vagy zsírral?

Nehéz a döntés, különösen akkor, ha valakinek igazából mindegy is. Az én esetemben azonban implantátum szóba se jöhetett, ezért is nagyon örültem annak, hogy a doktor úr zsírral is vállal mellnagyobbítást. Ezen felül létezi még úgynevezett hibrid beavatkozás is, azonban mivel az is takarja az implantátum behelyezését, azzal sem szimpatizáltam. Tökéletes volt számomra a saját zsírral való feltöltés, hiszen így egyidejűleg le is tudhatok egy zsírleszívást is. Kettő az egyben kombó, mindenkinek megéri és csak egyszer kell majd kés alá feküdnöm. Létezik ennél kedvezőbb ajánlat? Aligha.

Bár valahol meg tudom érteni a másik oldalt is, ugyanis a zsírleszívásnak is lehetnek kellemetlenségei. Vagy vannak olyanok, akiknek épp azért kicsi a mellük, mert nagyon vékonyak, róluk már nem igen lehetne zsírt leszedni – jobban mondva: átcsoportosítani. Az én esetemben nem kellett aggódni efelől, így boldogan lépdeltem be az ajtón, amikor mentem a Kelemed Plasztikába konzultációra. A doktor úr végtelenül figyelmes és empatikus volt, végighallgatott és figyelmesen, körültekintően válaszolt a bennem felmerülő kérdésekre vagy kételyekre. Mindenről biztosítva lettem és a biztonságfaktorom az egekbe szökött.

Boldogan vártam a beavatkozás napját, a műtét pedig komplikációk nélkül végbement. A gyógyulás során sem voltak kellemetlenségek, mármint a vártakon kívül. Minden a legnagyobb rendben ment és most egy nagyon szép dekoltázst tudhatok a magaménak, amit boldogan mutogathatok. Nincs többé rossz érzésem akkor, ha bikinit kell felvennem és nem takargatom magamat. Büszkén viselem a kapott melleimet és egyáltalán nem szégyellem a műtét után visszamaradt minimális heget.

Ha Te is fenntartásokkal küzdesz a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban, akkor mindenképpen ajánlom, hogy látogass el a plasztika.info.hu oldalra, ahol minden kételyed eloszlik majd. A mellnagyobbítás implantátum nélkül is lehetséges, csak meg kell találni a legjobb szakorvost, ami nekem sikerült.