A Lumax Pro hu-nak hála online is tudunk munkaruhát venni

Egy szálloda igazgatása nem egyszerű feladat. Rengeteg dologra kell figyelni a vendégek kényelmétől kezdve az alkalmazottak megfelelő munkaruhájáig. A munkaruházat eddig azért is jelentett némi problémát, mert mindig el kellett autókáznom a szükséges termékekért, ami rengeteg időt vett igénybe.

Nemrég az egyik ismerősöm ajánlotta a Lumax Pro hu online munkavédelmi szaküzletet. Azt mondta, ő egy ideje már csak innen vásárol munkavédelmi felszereléseket, és szerinte nekünk is sokat segíthet.

Munkacipő, munkaruha és védőeszközök minden mennyiségben – Lumax Pro hu

A Lumax Pro hu egy interneten elérhető áruházzal is rendelkező munkavédelmi szaküzlet. Kínálatában találhatók egyszerű munkaruházati cikkek (pl bakancsok, kabátok, overálok), de egészen speciális termékek is (pl. esőálló és lángálló ruházati cikkek).

Az áruházban az egészségügyben és a vendéglátásban dolgozók is megtalálhatják a munkájuk elvégzéséhez szükséges eszközöket. Az egészségügyi állást betöltők válogathatnak különböző köpenyek, klumpák és szandálok közül, a vendéglátásban dolgozók közül pedig mind a szakácsok mind pedig a felszolgálók megtalálhatják a számukra előírt ruházati cikkeket.

A szállodánk szempontjából fontos, hogy a vendéglátó részlegünket ezek szerint teljesen fel tudjuk innen ruházni. Emellett pedig azért is kiváló áruház ez, mert a takarító személyzet számára is meg tudjuk venni a szükséges ruházati cikkeket.

Nem csak ruházati cikkeket forgalmaznak

A Lumax Pro hu nem csak ruházati cikkeket forgalmazó áruház. A kínálatban megtalálhatunk egyéb munkavédelemhez szükséges védőeszközöket (pl. a fej, a szem, az arc védelméhez szükséges eszközöket), illetve olyan eszközöket is, melyek nem kifejezetten munkavédelmi eszközök, de segítik a biztonságos munkavégzést, valamint mások védelmét is. Például kapható a boltban csúszásveszélyre figyelmeztető tábla is, amiből szerintem szintén rendelek pár darabot a szálloda éttermének bizonyos részeire.

Velük a világjárvány ellen is védekezhetünk!

Az elmúlt másfél évben a biztonságos munkavégzés egy speciális pontjává vált a COVID-19 elleni védekezés. A Lumax Pro hu pedig ebben is segíti vásárlóit. A webáruházban önálló, piros betűszínnel kiemelt, így jól észrevehető menüpontban találhatjuk meg a járvány elleni védekezést segítő termékeket. Természetesen vásárolhatunk különböző fajtájú maszkokat, illetve kesztyűket, de emellett olyan termékek is a kínálat részét képezik, mint a falra szerelhető, vagy saját lábon álló automata kézfertőtlenítő adagoló, a megbízható, hatékony kézfertőtlenítő gél, vagy éppen a koronavírus gyorsteszt.

A Lumax Pro hu tehát egy minden igényt kielégítő online munkaruházati és munkavédelmi szaküzlet. Létezése hatalmas segítség, mivel a megvásárolt termékeket természetesen házhoz is szállítják. Nekik hála a jövőben nem kell majd egy napot számolnom munkavédelmi és munkaruházati eszközök beszerzésére.