A lábápolásról is beszélgettünk a wellnesshétvégén

Amikor wellnessezni megy az ember, megpróbálja élvezni minden pillanatát. Azonban van, hogy ez nem igazán sikerül, mert közbejön valami apró, de bosszantó dolog. Én így jártam a legutóbb, amikor a pedikűrösöm már nem tudott fogadni. Így egy kicsit zavarban voltam a wellnessben, hogy a sarkamon a bőr vastag és repedezett volt.

Ekkor ajánlotta a barátnőm, a https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara sarokpuhító krémet, ami nagy segítséget nyújt a mindennapokban.

Maga a krém teafaolajjal készült, és nagy segítséget nyújt a száraz, kemény és repedezett bőr ápolásában, egy vegán krémről van szó, állati összetevők nélkül.

A Herbiovit kínálatában egyébként is csupa természetes anyagból készült terméket találunk, melyeknek igen nagy hasznát vehetjük a mindennapi bőrápolásban. Nemcsak krémeket, hanem vitaminkészítményeket is találunk a webáruházban, érdemes alaposan átböngészni a kínálatot. Hogy miért? Mert itt magas minőséget találunk igen kedvező áron.

A https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara is egy ilyen termék, ami puhítja a sarok bőrét, megelőzve a kirepedezést. A már említett teafaolajon kívül van benne zsálya és rozmaring, ezen kívül pedig levendulaolaj és csupa nyugtató hatóanyag. A sokak által kedvelt aloe vera és varázsmogyoró jelenti a krém alapját, bázisát, ami szintén megnyugtató hatással van a bőrre. Ápolja, puhítja a sarkakat.

A https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara termékében nincs szintetikus illatanyag és színezék sem, ezen kívül nem tartalmaz állati eredetű és ásványi olaj-alapú összetevőket sem.

A Herbiovit kínálatában számos kiváló minőségű terméket találunk, érdemes szétnézni a webáruházban, úgy a kozmetikumok, mint a vitaminok között.