A kerékpárbarát hotelünk

A hosszú városban töltött évek után szerettem volna egy nyugodtabb környezetben élni. Mindig is visszavágytam az Alföldre, hiszen a gyerekkoromat ott töltöttem el, és mi sem érződik ennél otthonosabbnak. Jött is egy hihetetlen lehetőség – elhunyt nagyszüleim rendelkeztek egy birtokkal, melyet a szüleim nekem ajándékoztak, mert úgy látták, eljött az ideje. Nem is gondolkoztunk sokat: azonnal felújíttattuk, és mára már virágzó hotelként működik. Szeretem ezt a minimális nyüzsgést, melyet a megszálló vendégek okoznak. A férjemet és engem a legnagyobb elégedettséggel tölt el ez a munka és a békesség.

Amikor megnyitottuk a hotelt, tudtam, hogy szeretnék valamilyen extra szolgáltatást is nyújtani a vendégeknek. A kis reggelizőnk kiválóan működik, azonban ezt kevésnek éreztem. Rájöttem, hogy egy kirándulós környékről van szó, és mi nagyon szeretünk biciklizni. Így lettünk bringabarát hely – beszereztünk jó pár kerékpárt, melyeket szabadon ki lehet bérelni a szobák mellé.

Persze ötlet formájában eleinte minden egyszerűnek tűnik, de a kivitelezés nem mindig olyan könnyű. Bár végtére is, a mi esetünkben az volt, mert megtaláltam a tökéletes kerékpárbolt alföldi alternatíváját. A Viczai Kft. Dunaföldváron működik, de szerencsére nemcsak a közelben élőknek könnyen elérhető. Rendelkeznek egy online áruházzal, melyen keresztül elég az otthon kényelméből néhányat kattintanunk, hogy útra keljenek felénk a kétkerekű járgányok. Bizony, kerékpárokon kívül elektromos kerékpárokat, E-bike-okat is forgalmaznak. Egyéb kiegészítők gyanánt pedig megtalálhattok náluk motor- és kerékpár-alkatrészeket, különböző felszereléseket és gumikat.

Ez a kerékpárbolt könnyen meggyőzött az előnyeiről. Elsősorban, a bicikliket összeszerelve, illetve az elektromos darabokat üzemképesen szállítják ki, ami a többi teendőnk mellett egy igazi áldást jelent. A mi esetünkben egyértelmű volt, hogy egy nagy beruházásról lesz szó, tehát magas összegért fogunk náluk vásárolni. Az ingyenes szállítást így bőven elértük, emellett pedig rengeteg hűségpontot sikerült összegyűjtenünk. Igen, hűségpontok! Még azt is lehet náluk gyűjteni. Természetesen forintra beválthatóak, így további vásárlások esetén levásárolhatjuk az adott összeget. Ez számunkra kiváló lehetőségnek ígérkezett. A termékekre visszavásárlási garanciát kínálnak, mely szintén segített mellettük döntenünk. Ha az ember egy nagyobb értékű terméket rendel meg online felületről, jó, ha van ilyen lehetőség. (Hozzáteszem, mi semmiben sem csalódtunk)

A hotelhez mindenképpen trekking kerékpárokat szerettünk volna beszerezni, mivel ezek megfelelőek útra és terepre egyaránt. A motorbolt.co.hu oldalán bőven elég széles választék tárul elénk. Több márka, több típus közül válogathatunk, a színekről és kialakításokról nem is beszélve. Vannak külön férfi és női változatok is, ami pedig ugyanolyan fontos, hogy gyerekbicikliket is lehet vásárolni. Mindenre igyekeztünk odafigyelni, de ha valamiről meg is feledkeztünk volna, a webáruház színes kínálatán keresztül emlékeztetett minket az összes részletre. A felsorolás kedvéért, a teljesség igénye nélkül: MTB kerékpárok, futóbiciklik, cross biciklik, hagyományos kerékpárok és egyéb típusokat is megtalálhattok az oldalon.

Ami a kerékpárbolt kiválóságát tükrözi az nem más, mint az információátadás. Nemcsak arra mennek, hogy árakat és képeket toljanak az arcunkba. A biciklikről részletes paramétereket ismertetnek, mely alapján tudhatjuk, hogy pontosan milyen fajta biciklit érdemes az igényeinkhez passzolóan kiválasztani. Az ilyesfajta ügyfélközpontúságot fontosnak tartom, főleg mióta mi is egy szolgáltatást nyújtunk. Az erre helyezett fókuszt az is mutatja, hogy az oldalon feltüntetett telefonszámon nyugodtan meg lehet őket keresni, ha további kérdések merülnének fel a termékekkel vagy a vásárlási folyamattal kapcsolatosan. Az előbbit még egy további funkció segíti az oldalon, mégpedig az összehasonlítás. Ennek segítségével rendszerbe állíthatjuk a szimpatikus darabokat, és ennek alapján közelebb kerülhetünk a végleges döntésünkhöz.

Annyira szép és jó minőségű trekking kerékpárokat forgalmaznak, hogy alig tudtunk választani, pedig nem is saját magunknak rendeltünk. A tapasztalatok alapján a legújabb bringáinkat majd biztosan tőlük fogjuk beszerezni. A trekking fajtából több márka modelljeit is árulják, de talán nem is ebben rejlik a bőség zavara. Van kék, zöld, barna, fehér, rózsaszín, ki tudja még, hogy milyen… Váltósak és beépített világítással rendelkezőek. Az oldalon találtuk, hogy egyébként rendelkeznek akciós termékekkel is, ezeket is érdemes lehet figyelemmel kísérni.

A lehető legjobb befektetésünk volt, mint kiegészítő szolgáltatás. A motorbolt.co.hu kerékpárbolt megbízhatóságának köszönhetően minden oldalról igen kifizetődő beruházásnak bizonyult, és mindenkit arra biztatok, hogy jöjjön el hozzánk, és próbálja ki ezeket a kincseket!