A hotelban találtam rá a legjobb relaxációs technikára

Amikor elutazom otthonról, az szent idő számomra. Olyankor nem akarok foglalkozni senkivel és semmivel, ami a munkámhoz kötne, vagy emlékeztetne a mindennapos mókuskerékre.
Ezen alkalmak nagyszerű lehetőséget biztosítanak, hogy testem, lelkem feltöltsem. Ennek érdekében a kiadós alvás mellett mindig igénybe veszek valamilyen wellness szolgáltatást is: szauna, fürdő, masszázs. Az egyik ilyen alkalommal ismerkedtem meg az olajos testmasszázzsal, ami rendkívül üdítő élmény volt, így elhatároztam, hogy ezt rendszeresen be fogom iktatni az életembe, nem csak akkor, ha épp szállodában vagyok.

Otthon el is kezdtem a megfelelő hely után kutatni, és az egybecsengő ajánlások hatására a Karma Thai Masszázs Szalonra esett a választásom. Náluk elérhető kifejezetten ilyen kezelés, melyről a karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalon részletesen tudtam téjákozódni.

Ez a szalon egy autentikus thai masszázs szalon, akik kifejezetten thai masszázzsal foglalkoznak. A masszőrök éveken át tanultak, hogy tökéletesen el tudják lazítani az embereket, és a technikájuk által mindenki megtapasztalhassa a pozitív hatásokat.

Az olajos testmasszázs, amely náluk elérhető, kicsit hasonlít a svédmasszázsra. Mivel azt is kedvelem, így tudtam, hogy jó választás lesz. A hosszanti simító, izmokat ellazító mozdulatok tökéletesek lesznek, hogy ne fáradjak bele a mindennapokba.

A leírás, a kezdőoldal is szimpatikus volt, így rögtön foglalni is akartam egy időpontot. Ez kétféle módon lehetséges: telefonon, vagy pedig interneten keresztül, ami egy elég praktikus és modern megoldás.
Az újdonság varázsa miatt ki akartam próbálni az utóbbit. Nagyon könnyű volt kezelni a felületet, és semmivel nem volt nehezebb így megoldani, mint telefonon. Sőt, nekem még könnyebbséget is okoz, ugyanis sokszor napközben elfeledkezem az ilyesmiről, és csak este jut eszembe, amikor már nem célszerű telefonálni.

Kiválasztottam a számomra megfelelő helyszínt, majd a masszázs típusát és időtartamát. Ezt követően még masszőrt is választhattam! Ez külön öröm volt számomra, ugyanis szerintem a masszázs egyik meghatárózó része az is, hogy ki végzi. Ha olyan személyhez kerülünk, akit nem kedvelünk, nem szimpatikus számunkra, akkor nehéz lesz ellazulni és nem kapjuk meg a kívánt eredményt.

A foglalást követően megállapítottam, hogy a karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldal egy rendkívül hasznos felület, és már itt látszott, hogy ez a szalon jóval fejlettebb, mint a többi, amit ismertem!

Amikor eljött a foglalt masszázs időpontja, az elégedettségem csak tovább fokozódott. Nagyon szimpatikus volt a teljes személyzet, beleértve a hölgyet is, aki a masszázst végezte. A több éves tapasztalat magáért beszélt, nem kellett győzködnie, hogy máskor is őt válasszam.
A fények, az illatok mind segítik a vendég ellazulását. A profi kezek munkájának köszönhetően éreztem, ahogy ellazulnak a görcsös izmaim, felpezsdül a keringésem. Ezen felül, mivel gyógynövényes olajokkal dolgoznak, a bőröm is sokkal élettel telibbé vált a kezelést követően, mint előtte volt. Ez a hatás sem csak pár órára szólt, ugyanis a kezelés beindítja a sejtmegújulást, és nagyon puhává, hidratálttá tette a bőrömet.

Mostanra rendszeres vendége lettem a szalonnak. Hetente, húzósabb időszakban kéthetente látogatom őket. Azóta már többféle masszázstípust is kipróbáltam, és egyikben sem kellett csalódnom. Végre egy olyan hely, ahol a szállodák nyújtotta wellness élményt utazás nélkül is átélhetjük!